BeeCloud – 512 gb GRATIS backup

Vil du også vær med på bølgen og bruge online backup til sikring af dine livsnødvendige filer? Svaret er selvfølgelig ja, men tager du prisen i betragtningen i forhold til dine mange gigabyte billeder, musik og video filer som du har liggende, har du faktisk slet ikke råd til at tage backup. BeeCloud tilbyder nu backup af op til 512 gb data og det vil de er at det er fuldstændig gratis. BeeCloud tilbyder også betalte backup løsninger til dem som kræver endnu mere plads.

BeeCloud har et lille stykke software som du enten installere på din mac eller windows computer, hvorefter du kan vælge hvilke mapper der skal tages backup af. Du har ovenikøbet mulighed for at tilgå dine filer via. din Android smartphone eller iPhone/ipad.
Kunne du godt tænke dig at oprette en gratis konto hos BeeCloud kan du selvfølgelig gå direkte til deres hjemmeside, jeg anbefaler dog de lige hurtigt kigger denne lille guide i gennem, så du kommer godt i gang. Se link herunder:

Sådan kommer du i gang med BeeCloud backup

english

Ét svar til “BeeCloud – 512 gb GRATIS backup”

  1. […] filer.Nogle udvalgte cloud-baserede backupløsningerNogle af de mest populære er Dropbox og BeeCloud, som vi har omtalt tidligere. BeeCloud er et rigtigt godt valg fordi de tilbyder helt op til 512GB […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *