Box.net – gratis backup plads nu!

I dag anses cloud backup for at være mindst ligeså nemt og sikkert som en almindelig ekstern harddisk eller dvd skive. En cloud backup løsning kan dog være dyr hvis man ønsker plads til alle filer. Dette leder mig hen til denne nyheds egentlige formål som er til dig der er den forhåbentlig lykkelige ejer af et eller flere af Apples Mobile enheder. Jeg sidder selv med en iPad hvorpå jeg skriver dette indlæg.

Men hvad er tilbuddet så, sig mig det?
Box.net tilbyder i øjeblikket ekstra 50 Gb plads for livstid til dig som tilknytter en iOS enhed til din bruger. Dette er en super mulighed for dig til at komme igang med at anvende skyen som backup lager. Box.net er egentlig udviklet til at dele dokumenter og filer i arbejdsmiljø men kan sagtens bruges til lagring af andre filer. Den eneste begrænsning er at man maks kan udloade filer af 100 mb stk. Men ønsker du f.eks. At tage backup af billeder eller musik burde dette ikke være en hindring.

Tilbuddet løber frem til d. 2. December så skynd dig at besøg box.net på din iOS enhed eller på deres hjemmeside box.net.

Et rigtigt godt alternativ til box.net er selvfølgelig dropbox. Dropbox er mere simpelt, men er dog dyre hvad angår lagerplads.

2 svar til “Box.net – gratis backup plads nu!”

  1. viagra online order usa

    Få 50 GB gratis plads hos Box.net frem til 2 December | BackupBlog

  2. […] andre har været i nærheden af at have lige så mange kunder/brugere som Dropbox. Nogle af dem er Box.net, SugarSync og nu også iCloud som dog ikke fungerer på helt samme måde som de andre tre. Men […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *