CodeCanyon Backup Scripts

Enhver hjemmeside ejer ryster i bukserne ved tanken om at miste database og filer ved et server nedbrud eller lignende. De fleste har faktisk slet ikke kontrol over hvordan serveren bliver driftet og derefter er det vigtigt for alle at hele tiden tage backup af både database og filer. I dette indlæg vil jeg vise en rækker scripts fra CodeCanyon, som dog koster en smule (5-20$), men kan spare dig for mange timers arbejde. Jeg bruger selv scriptet af Sitebase ABS til at tage backup af mine sites.

ABS af Sitebase
Fantastik script og med et flot interface til nemt at hurtigt at tage backup af mysql databaser og filer. Man kan oprette så mange profiler man ønsker og tilknytter mapper og databaser. For at kører en automatisk backup skal man kunne foretage et cron job. Desuden er systemet nemt at tilrette og ændre som man ønsker

Live Demo

 

System meget lig det første på listen. Jeg har ikke selv erfaringer med dette system, men det ser meget lovende ud og jeg synes helt klart du skal tage et kig inden du bruger kreditkortet.

 Live Demo

 

Som navnet lyder er dette system meget simpelt og består kun af en fil. Dermed er det nemt at ændre og tilpasse som man ønsker og eventuelt integrere i andre systemer. Programmet (Php Script) koster kun 8$ – men tager så vidt jeg kan forstå også kun backup af filer.

Live Demo

 

Dette script tager kun backup af mysql databaser men koster ligesom det forrige kun 8$. De to scripts kan derfor supplerer hinanden.

 Live Demo

 

Samlet løsning til at foretage backup af WordPress platformen. Systemet koster 20$ men ser til gengæld meget avanceret og prof ud. Det kan desuden overfører backup filer til diverse cloud baserede storage systemer.

Der findes ingen demo af produktet

 

Dette script er en smule anderledes i og med det ikke tager backup af din egen hjemmeside eller database men i stedet alle dine billeder på Facebook også dem du er tagget i. Det kræver dog at du opretter en applikation på Facebook, sådan at du kan indtaste en API nøgle.

Live Demo

english

Ét svar til “CodeCanyon Backup Scripts”

  1. […] via. cron jobs. Er du ikke en super haj bag tasterne er det selvfølgelig muligta at købe et backup script på nettet. Specielt hjemmesider som codecanyon, hvor udviklere kan uploade deres arbejde, har en […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *