Gmail backup

Det er i dag muligt at have alle sine filer lageret i skyen, hvilket mange mennesker faktisk benytter sig af. Dog er en sky ligesom i den virkelige verden svævende og kan gå i opløsning hvornår det skal være. Indrømmet, chancerne er langt mindre end at dine egen computer kommer ud for samme uheld, men sker det har du ikke det store at gøre. Mange online tjenester tilbyder dog efterhånden at man kan tage backup af det data som ligger i skyen, hvilket man selvfølgelig skal benytte sig af. Du skal dog være opmærksom på at det ikke altid er firmaet selv som står bag det værktøj som du kan foretage backup med, men i nogle tilfælde kan være eksterne folk som har udviklet værktøjer op med produktets API.

Lige meget hvad har man nu mulighed for at tage backup af sine oplysninger lageret i verdens bedste email system nemlig Gmail. Som alt andet Google laver er det klippe stabilt, men det skete faktisk for et par måneder siden at Google måtte gendanne mails fra backup bånd, og her vil det selvfølgelig have været rart med en lokal backup sine emails.

Dette kan nu lade sig gøre ved hjælp af følgende lille program:
gmail backup tool

Programmet er meget simpelt så, jeg vil ikke gå ind i hvordan man anvender det. Men bare råde folk til at tage backup e gang i mellem. Jeg er ikke selv den bedste til at foretage backup af min mail, men gør det dog engang i mellem på trods af at jeg vurdere Google som gode til at varetage mine data.

Har du spørgsmål eller gode råd til andre Gmail brugere, er du som altid mere end velkommen til at smide en kommentar i bunden af dette indlæg, eller sende mig en mail.
Du kan finde min mail adresse und OM øverst i menuen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *