Ny ebog – Backup af WordPress

Hej Allesammen.

Så er det blevet tid til at udgive den første ebog fra BackupBlog.dk, hvilket betyder at det er en super spændende dag for os alle. Den bog har navnet “Sådan tager du backup af din WordPress Blog” og mere behøver der vel ikke at siges om indholdet af bogen.

Størstedelen af alle blogs som bliver udgivet her i Danmark og verden over er bygget op omkring det meget populære CMS system WordPress. Den store udbredelse er kun en fordel, da der bliver udviklet flere plugins og temaer til WordPress systemet. Derfor er der også blevet udgivet et hav af gratis plugins som kan foretage backup af WordPress helt automatisk.
I denne lille ebog vil vi tage udgangspunkt i det plugin som hedder UpDraft der automatisk kan uploade backupfiler til forskellige cloud tjenester, FTP servere og sende dem i en email.

En del mennesker foretrækker også at tage en manuel backup engang imellem, hvilket vi også kort vil fortælle lidt om, på bogens sidste sider.  Vi håber du vil finde bogen spændende, hvis ikke så har den jo været fuldstændig gratis.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *