Webhosting online backup

Er du udvikler eller har på anden måde beskæftiget dig med webhosting kender du måske en smule til WebHosting.dk
Webhoting tilbyder webhoteller i en lang række lande og har efter mange år på markedet skabt sig et rigtigt godt ry. Deres kontrolpanel er ikke det mest fancy, men det har faktisk et hav af funktioner som mange andre webhoteller ikke har og da de tilbyder .dk domæner til lige omkring 45 kroner, hvilket er det billigste på markedet lige pt. er de blevet uhyr populære hvad angår DNS og domæne hosting. Jeg bruger dem også selv til netop dette formål og de kan på alle måder anbefales.

Aner du ikke hvad jeg snakker om eller undre du dig bare over hvad dette har med backup løsninger at gøre, kommer svaret nu.
Som webhotel udbyder har man jo som bekendt adgang til en masser servere hvor disse webhoteller kan ligge på. Det samme gør sig gældende for Webhosting som har valgt at bruge nogle af sine servere på at tilbyde online backup plads til det danske folk. Dette er selvfølgelig noget som vækker vores interesse, og derfor skriver vi dette indlæg.

Udefra ser Webhostings online backup løsning fin ud. Vi har ikke haft mulighed for at teste den, og derfor kan du læse nogle generelle bemærkninger.

Priserne for online backup kan du se herunder:

Selvom Webhosting er kendt for at levere rigtig gode produkter skal deres service være ekstra god i dette tilfælde hvis deres priser skal holde. Jeg tror nemlig ikke at Webhosting kan konkurrere med udbydere af online backup som f.eks. Keepit. Som tilbyder langt mere plads, for en billig pris. Man skal dog tage i betragtning af Webhostings online backup system, kun er et biprodukt i deres produkt sortiment og er du allerede kunde hos dem kan dette sagtens være en fin løsning for, da du i forvejen kender deres system.

Ønsker du at læse mere om Online Backup fra Webhosting er du velkommen til at besøge deres hjemmeside her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *