Billig hjælp til backup

Tjenester som Fiverr har efterhånden vundet udbredelse i hele verden. Jeg har ikke selv prøvet sådanne tjenester og har da også mine bekymringer om kvaliteten af resultaterne når man som på Fiverr kun betaler et beløb svarende til ca. 30 kr. Dog findes der lignende sider hvor priserne er noget anderledes og måske på disse sider kan må opnå et hæderligt resultat med sine køb. Ikke desto mindre har jeg stykket en række “produkter” sammen fra disse sider som alle handler om backup. Nogle af produkterne er taget fra udenlandske sider, andre fra danske sider dog har jeg ikke selv prøvet nogle af dem.

Der findes massere af mennesker på fiverr som tilbyder at tage backup af din wordpress side, alligevel har jeg valg netop dette produkter og hvorfor?
Jo at tage backup af en WordPress blog er egentlig slet ikke svært. Har du kunne finde ud af opsætte og redigere i din wordpress hjemmeside kan du også sagtens sørge for at du har en kopi. Redstar som står bag denne Gig på Fiverr tilbyder at lærer dig hvordan du tager backup og da hele 23 personer har købt denne lærdom og han ikke har fået negative anmeldelser er han med på denne liste. Klik på billedet for at læse mere om dette Gig.

 

Denne opgave ligger på den danske Fiverr kopi www.underenplov.dk. Priserne på denne side er noget højere end på Fiverr og denne opgave koster da også 160 kr. Personen bag denne opgave kalder sig AJTJ og påstår han har arbejdet med WordPress gennem de sidste fire år. På sådanne sider som disse nævnt i dette indlæg, skal man selvfølgelig altid være opmærksom på troværdigheden af dem bag produktet.
AJTJ vil for de 160 kr. sikre din WordPress hjemmeside mod hackere ved bl.a. at sikre undermapper med htaccess filer lave generelle forbedringer. Inden han udfører dette tager han en fuld backup af dit site. Denne backup tror jeg helt sikkert gerne han vil sende til dig, hvis du ønsker dette.
Klik på billedet og gå direkte til opgaven på UnderEnPlov.dk

 

Til tider kan det være nødvendigt at anvende snørklede backup metoder for at sikre sine filer, hvilket ofte ender ud med ukendte filtyper og ingen mulighed for reelt at få fat i sin filer uden at anvende kryptiske programmer.
Det samme gælder for backup af BlackBarry telefoner, i hvertfald tilbyder denne gut at udpakker dine BlackBarry backup filer og derefter sende det data som kommer ud af det.
Der er ingen personer på Fiverr som har anvendt denne opgave og jeg anbefaler derfor du går frem med stor forsigtighed – specielt hvis du ved du havde vigtige/hemmelige filer på din telefon.

 

Selvom mange tror det er nok bare at tage backup af sine filer på ens website ligger alt informationen ofte i en database hvilket man IKKE tager backup af ved at kopiere filer fra ftp til lokal computer.
Wickrasoft vil på Fiverr hjælpe dig med at tage backup af din SQL database og ligeledes hjælpe dig med at genskabe den. WordPress anvender bl.a. en database baseret på sql sproget.

english

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *