Cubby – Dropbox Konkurrent

Dropbox har længe været dominerende på cloud file sync markedet og kun få andre har været i nærheden af at have lige så mange kunder/brugere som Dropbox. Nogle af dem er Box.net, SugarSync og nu også iCloud som dog ikke fungerer på helt samme måde som de andre tre. Men vent, der er nemlig en ny sherrif i byen. LogMeIn som står bag Cubby har gjort det igen og har skabt en alvorlig konkurrent til de eksisterende services på markedet.

Hvem er LogMeIn?
LogMeIn er mest kendt for deres VPN services og program til at forbinde til sin PC eller Mac fra lige meget hvor du er i verden. Jeg bruger selv nogle af deres service i arbejds henseende og jeg har aldrig oplevet problemer med deres service, som forresten er gratis. Dog er der mulighed for at opgrader sine pakker, hvis man har større krav en den almene bruger.

LogMeIn skriver følgende om dem selv på deres website www.logmein.com
“Brugere overalt i verden er afhængige af LogMeIn’s løsninger til fjern styring, fil deling, system styring, data backup, forretnings platforme, og kunde support af PC’er, servere, Macintosh computerer, smartphones og andre enheder. Vores pris vindende løsninger er meget nemme at prøve, købe og benytte i hvilken som helst web browser med en internet forbindelse. Mere end 125 millioner enheder verden rundt er allerede forbundet til LogMeIn’s service.”

Sådan fungerer Cubby
Grund princippet i Cubby adskiller sig ikke sønderligt fra hvad vi i forvejen kender fra Dropbox og de andre services nævnt tidligere i indlægget. Dog har Cubby et område hvor jeg ville ønske at de andre udbydere af cloud løsninger gik i samme fodspor. Cubby er nemlig bygget sådan op at du gratis kan synkroniserer så mange filer du vil på tværs af alle dine computerer og enheder. Der er absolut ingen begrænsninger for hvor mange megeabyte, gigabyte, terabyte du vil synkroniserer.

Ønsker du at have nogle af filerne opbevaret i skyen er der dog en begrænsning på 5 gb gratis, men mon ikke det er muligt at opgraderer sin konto, så man kan opbevarer en smule mere.

Jeg har ikke selv prøvet Cubby endnu, men vil helt sikkert skrive et indlæg om det, når jeg får fingrende i en invitation til beta udgaven.

Tag et kig på Cubby her og skriv gerne hvad du synes.

english

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *