Dropbox nyhed

Hej alle backup folk.
Jeg ved det er længe siden der er sket noget her på sitet og det beklager jeg selvfølgelig meget.

Dette indlæg handler om Dropbox nye tiltag, som forhåbentlig kommer til at gavne rigtig mange Dropbox elskere som har benyttet siger af muligheden for at lave henvisninger til nye kunder.

Dropbox har nemlig hævet det antal mb man får tildelt hver gang en af sine henvisning lykkedes og modparten opretter og installerer dropbox. Før i tiden fik man kun 250 ekstra mb, men nu er dette hævet til hele 500 mb. Selvom dette er godt i sig selv, er dette ikke den bedste nyhed. Folket bag Dropbox har nemlig valgt at lave denne ændring med tilbagevirkende kraft.

Altså alle som har lavet henvisning får ekstra 250 mb oveni i de 250 mb som du allerede har fået tildelt pr. henvisning.

Dette betyder at jeg nu har 10.5 gb gratis plads på Dropbox. Hvor meget har du? (Skriv en kommentar i bunden)

english

2 svar til “Dropbox nyhed”

  1. […] Dropbox har længe været dominerende på cloud file sync markedet og kun få andre har været i nærheden af at have lige så mange kunder/brugere som Dropbox. Nogle af dem er Box.net, SugarSync og nu også iCloud som dog ikke fungerer på helt samme måde som de andre tre. Men vent, der er nemlig en ny sherrif i byen. LogMeIn som står bag Cubby har gjort det igen og har skabt en alvorlig konkurrent til de eksisterende services på markedet. […]

  2. Danni Avatar
    Danni

    Fedt det vidste jeg ikke, jeg har kun 2 gb hos dropbox som jeg i øvrigt bruger hverdag. Jeg bruger det kun til sync og ikke til backup. Til backup af pc bruger jeg dansave backup. Jeg giver 79 kr om måned for ubegrænset backup. Se deres priser her http://www.dansave.dk/billig-internet-backup.php

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *