Synology SmartPhone Apps

Dem som har fuldt med på bloggen ved at jeg i går skrev om smartphone apps til Qnap NAS servere og i dag er turen så kommet til apps der kan arbejde sammen med Synology NAS servere.

Jeg vil i dette indlæg refere til indlægget om Qnap servere så klik her hvis du ikke lige fik det læst.

Selvom det ikke er noget jeg praler af, er det faktisk sådan at Synology længe har været skridtet foran mange andre NAS producenter hvad angår brugerinterface og tilgængelighed. Derfor har synology faktisk længe haft deres iphone og android apps på markedet, men har til forkel fra Qnap valgt at lave flere apps i stedet for en samlet.

Ligesom med Qnap serveren kan du selvfølgelig bruge de normale apps som kan forbinde til en UpnP eller DLNA server og derfra streame musik, film osv. Synology har dog selv udviklet 3 apps som kan det følgende:

  • DS Audio
    DS audio kan afspille musikken direkte fra din Synology disc station og denne app findes både til iOS, Andriod og ikke mindst Kindle Fire (Fedt!). En super fed funktioner er afspilleren kan streame musikken videre til Airplay, sådan at din enhed faktisk kan virke som fjernbetjening.
  • DS File
    DS file er egentlig bare en app som kan tilgå filerne på serveren direkte fra dine enheder. Appen er meget simpel, men ikke mindst super praktisk især når tablets indgår mere og mere i de fleste dagligdag.
  • DS Photo+
    Brug din tablet eller telefon som digital billedramme. Behøver jeg at sige mere appen er super nem og blæret og kan virkelig give dig gode muligheder for at få vist dine billeder frem til fødselsdag og andre arrangementer.Du kan desuden printe dine billeder ved hjælp af Airprint.

Da jeg ikke selv har en synology NAS har jeg ikke haft mulighed for at teste de forskellige apps, men da Synology er et forholdsvist anerkendt mærke indenfor servere markedet (og desuden har eksisteret i lang tid) vil jeg sate på det virker som det skal.

Læs meget mere på Synology’s hjemmeside

Forsat god mandag fra
BackupBlog.dk

english

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *