Time Capsule holder IKKE 2 år.

Ingen er i tvivl om at Apple laver og sælger produkter i den dyre ende af pris skalaen. Er du mod alt forventning ikke enig, synes jeg lige du skal bruge 5 minutter på at læse dette indlæg. Med disse priser har jeg personligt rimelig høje forventning til levetiden på de produkte rjeg køber fra Apple og jeg tror ikke jeg er den eneste. Jeg hører dog desværre alt for ofte at skærme på iPods, iPhones og iPads går i stykker selv ved de mindste bump eller stød. Det produkt vi skal kigge nærmere på har dog ikke samme problem, Apples Time Capsule har nemlig slet ingen skærm!

Jeg skriver dette indlæg fordi jeg stødte på siden  www.timecapsuledead.org, som tidligere indsamlede rapporter om “døde” Time Capsules og lavede statistik over hvor længe maskin holder og du kan ligeså godt få overraskelsen nu!

En Time Capsule fra Apple holder i gennemsnit 19 måneder og 20 dage.

Er dette meget, synes du?
Jeg ved ikke med dig, men jeg kan faktisk godt forstå at mobile enheder som telefoner, tablet osv. har en kortere levetid end den stationære computer som står hjemme på kontoret. Enheden bliver trods alt transporteret rundt hele dagen, i lomme, tasken osv. og konstant udsat for fare. Men men, det undskylder jo ikke at Time Capsule ikke engang har en levetid på 2 år!

En Time Capsule står konstant stille og bliver typisk ikke engang slukket og tændt med jævne mellemrum. Kort sagt en router/nas eller hvad man nu kan kalde sådan en maskine, skal kunne holde længere.

Den positive side af sagen
Selvom mange reporterer at deres Time Capsules er gået i stykker, skal det til Apple’s forsvar sige at forholdsvis mange af maskinerne bliver enten reperaret eller erstattet ved hjælp af Apple Protection Plan. Nogle maskiner er selvfølgelige også inden for garanti perioden og bliver derfor reperaret eller med større sandsynlighed bare udskiftet med en ny.

english

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *