BackupBox Ubegrænset billig backup

Kort om BackupBox
BackupBox ønsker at være kendte for at levere en fantastisk service til penge, som alle har råd til. Vi mener, at alle burde have mindst en form for backup af deres filer, da alt bliver mere og mere digitalt. Da stort set alle har internet, er det oplagt at udnytte dette og lave online backup. Derfor leverer BackupBox Danmarks billigste online backup. På trods af de lave priser er der ikke gået på kompromis med sikkerheden. Alle data, som vi laver backup af, bliver nemlig både krypteret, så andre ikke kan få adgang til filerne samt synkroniseret mellem flere servere, så der ikke går nogle filer tabt. Udover den høje sikkerhed har vores service også den fordel, at den fungerer helt automatisk, så kunderne ikke selv behøves tænke på sin backup. Derudover har vi alle de systemer, som skal til for at kunne levere en fantastisk kundeservice. BackupBox har nemlig målet om, at være kendt for dansk kundeservice i verdensklasse. BackupBox forventer således at blive Danmarks største backupfirma.

Vores backupløsning
Backup ved BackupBox fungerer på den måde, at man først installerer et lille program på den computer, som der skal laves backup af. Herefter vil man kunne indstille, hvilke mapper der skal laves backup af, eller om det skal være hele harddisken. Man kan også indstille, hvor ofte der skal laves backup. Dette kan for eksempel indstilles til en gang i timen, men det kan også sættes til at lave en konstant opdatering, så når en fil ændres på computeren, bliver der lavet backup af den med det samme. Dette gør, at kunden kan få præcis den backupløsning, som kunden ønsker og, at kunden ikke behøves tænke på sin backup. Man får herefter eget login til vores service, hvor man kan logge ind og se, hvilke filer man har lavet backup af. Dette vil man kunne gøre fra en hvilken som helst computer eller mobilenhed. Vores leverandør har nemlig også fået udviklet en apps til servicen, så kunden altid kan se sine filer på mobile enheder. Der er ingen begrænsning på up- og download hastigheden fra vores eller vores leverandørs side. Vi har nemlig den holdning, at kunden skal have mulighed for at udnytte kundens fulde internethastighed, da dette også giver den bedste kundeoplevelse. Læs mere om vores backupløsning her

Briefcase
Vi tilbyder også en service kaldet Briefcase. Med Briefcase kan du have filerne liggende online uden, at de behøves at ligge og fylde på din computer. Du vil således have adgang til filerne fra en hvilken som helst computer og mobil enheden uden at filerne ligger på nogle af dine computere. Du vil også kunne vise dine venner de filer, som ligger på din Briefcase. Briefcase er altså en løsning, som minder meget om Dropbox bare større pakker til billigere penge. Læs mere om Briefcase her

Hvor opbevares data?
Alle de filer, der bliver lavet backup af, bliver lagt op på servere i England. Her har vi købt serverplads ved en velanset leverandør, Livedrive. Vi har fået en forhandleraftale med dem, så vi kan bruge deres servere og det software, som der følger med til deres backupprogram. Dette gør at alt, hvad der hedder servere og software er i top, og selvom vi er nye på markedet med online backup, bliver vores servere derfor overvåget af folk, som har mange års erfaring med online backup. Alle data bliver synkroniseret mellem flere servere, så der konstant ligger flere udgaver af de samme filer. Selvom en af deres servere derfor skulle gå ned, vil kundens backup derfor stadig være sikret.  Vores leverandør har en oppetid på 99,9%, hvilket naturligvis også er meget vigtigt for kunden, så kundens backup altid er sikret og tilgængelig. Det software, som man installerer, og som holder styr på kundens backup, er gennemtestet og dermed sikret, at det virker.

Selvom vi forhandler et andet firmas service, er det derfor ikke noget, som vi er flove over, tværtimod. Dette gør nemlig, at vi kan tilbyde en løsning, som er gennemtestet og servere, som lever helt op til de standarder, der skal være omkring servere for, at de er sikre.

Derudover bliver alle filer, som der laves backup af også krypteret. Der bruges en kryptering internt mellem vores leverandørs servere, som er på højde med det, som militæret bruger. Krypteringen fra computer og over til serverne er også helt i top og, hvis man skal sammenligne den med noget, vil det være den kryptering, som der bruges i forbindelse med netbank. Dette gør, at andre personer ikke vil kunne få adgang til de filer, som der laves backup af.

På nuværende tidspunkt får kunden som standard online backup til fem computere, men med ubegrænset plads. Denne løsning har vi lavet, så en hel husstand vil kunne få online backup i en pakke. Det fungerer så på den måde, at man installerer programmet på de fem computere, som man ønsker backup af. Man vil dog have samme login, hvor man så vil kunne se, at der ligger fem computere, når man logger ind.

Vi arbejder dog på, at lave en speciel studenterpakke til studerende, så disse kan få endnu billigere backup. Hvis du er interesseret i dette så skriv til support@backupbox.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *