Dansave om Online Backup

Alle backupblog læsere får 20% rabat på DanSave produkter samt de første tre måneder gratis. Klik her.

Online backup er blevet en af det hurtigste og voksende løsninger på internet. Små og store virksomheder er som regel under udvikling og dermed er de også altid ud efter værktøjer og løsninger der kan hjælpe dem med at forblive produktive og effektive. Der er dog stadig mange der ikke har emplemteret en online backup løsning i deres virksomhed. Den seneste tid har vi desværre set nogle høje sikkerhedsbrud, hvor backup ikke er blevet anvendt, eller er blevet misbrugt. Det mest irriterende for de pågældende virksomheder er, at online backup kunne have reddet disse datatab.

For noget tid siden blev firmaet Valve hacket, og deres backup der havde ligget lokalt og ikke krypteret blev opsnappet. Vi hader at tro, at Murphys lov også omfatter vores digitale liv, men da vi hører om IT katastrofer på daglig basis, ved vi, at tingene kan gå galt. Selv med opgaver som simpelt som at gemme filer. Derfor er Online Backup opfundet

Ifølge flere undersøgelser og rapporter så er der stadig den dag idag flere virksomheder der ikke har enbackup plan.

Her er nogle statistiker:

  • 7 ud af 10 små virksomheder, der oplever et større datatab, lukker inden for et år.
  • 15% af alle bærbare computere bliver stjålet eller får harddiskfejl.
  • 96% af alle arbejdsstationer har ingen backup.
  • 34% af alle virksomheder tester ikke deres tape backup, og af de der gør, har 77% fundet fejl i deres tape-backup.

Så uanset om du en stor virksomhed eller et lille firma, så er det stadig meget vigtigt at beskytte virksomhedens forretningskritiske data. Det er meget afgørende for en virksomheds overlevelse.

Dansave Backup tilbyder dig en sikker online backup løsning

Hos os ( Dansave Backup ) overvåger den samlede infrastruktur kontinuerligt. Dansave online backup går ikke på kompromis med kvalitet og bruger udelukkende udstyr fra anerkendte producenter. Løsningen overvåges af Dansaves professionelle serviceteam 24/7, og dermed giver dig frihed til at drive din egen virksomhed. Hos os kender du altid dine omkostninger, da du ikke pludselig skal investere i nyt backup hardware eller software, når dine datamængde stiger, eller hvis udstyret er ved at være slidt op.

Med en Dansave Backup serviceaftale også kaldes SLA, sikrer at dine data og systemer hurtigt kan gendannes i tilfælde af datatab. Vi tilbyder dig en serviceaftale tilpasset din virksomheds specifikke behov. Dokumenteret og håndhævet i professionel SLA.

Se mere info om Dansave Backup ind på www.dansave.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *