Kom igang med Netflix

Du har sikkert allrede hørt om tjenesten Netflix, men måske ved du endnu ikke helt hvad det præcist er eller hvordan du kommer i gang med det. Læs med hér og kom godt i gang.

Netflix er en video on demand-tjeneste der har været tilgængelig længe, her taler vi mange år, desværre bare ikke i Danmark. Som noget nyt er Netflix nu kommet til Danmark, så vi danskere kan få glæde af denne tjeneste. Det betyder kort fortalt, at du kan sidde derhjemme og leje film direkte på din computer, smartphone, tablet eller anden elektronisk enhed der er understøttet af Netflix.

Se alle de film og serier du vil
Sidder du nu og tænker, at du jo allerede kan leje en film over dit TV-abonnement, så er det helt korrekt. Der hvor den største forskel ligger er, at med Netflix betaler du et fast månedligt beløb præcis som med din TV-pakke og herefter kan du se alle de film og serier du vil. Det koster altså ikke mere selvom du ser mange film, beløbet er det samme og pt. ligger det på 79,- om måneden, hvilket må siges at være billigt. Lejer du derimod en film over din TV-pakke, så koster det hver gang du lejer en film.

Opretter du en konto nu, får du første måned gratis. På den måde kan du prøve tjenesten og finder du efterfølgende ud af, at det ikke er noget for dig, kan du altid slette din konto igen. Du kan altså få Netflix gratis i en måned, uden at det kommer til at koste dig noget.

Opret din  Netflix-konto nemt og hurtigt
Har du fået lyst til at se nærmere på denne underholdningstjeneste, så er det nemt at oprette en bruger. Det eneste det kræver er, at du går ind på Netflix.dk og følger vejledningen på skærmen, så vil du snart være godt kørende. Vi skal dog advare dig om, at tiden går ekstremt hurtigt med Netflix, da der findes et utal af film og tv-serier og det er selvfølgelig uden reklamer.

Christian Hahn skriver til dagligt for siden BredbaandsLuppen.dk, hvor du bl.a. kan finde flere gode tips og tricks, samt få hjælp til at finde dit nye internet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *