Løb aldrig tør for strøm!

Det er efterhånden mange måneder siden der sidst har været aktivitet på BackupBlog, men nu er jeg altså tilbage og skriver på livet løs backup på alle mulige forskellige måder. Denne artikel kommer til at omhandle en anden form for backup end den bloggens resterende artikler typisk har handlet om. I dag skal vi nemlig tage et kig på de meget populære PowerBanks. En powerbank er i bund og grund bare et fancy ord for et batteri.

Statistik viser at op mod 74% af de danske husstande er i besiddelse af en eller flere smartphones. Smartphones har over de seneste par år erstattet flere og flere af de opgaver som før i tiden blev udført på en computer og er for mange et vigtigt værktøj i hverdagen. Ærgeligt nok holder et batteri på en smartphone ikke uendeligt og jeg ved selv at min iPhone ikke klarer meget mere end 24 timer ved almindelig brug. Er du derfor en da mennesker som til tider eller ofte er væk fra en stikkontakt i mere end 24 timer hvor du har brug for din telefon bør du helt klart købe en Powerbank!.

En PowerBank fungere således:

  • Du oplader din smartphone og powerbank inden du drager afsted.
  • Når din smartphone dør for strømmen tilslutter du den din powerbank. Din smartphone vil nu lade op.

Alt efter størrelsen på din powerbank vil den kunne lade din smartphone op x antal gange. En PowerBank fra Onkelbillig.dk vil i gennemsnit kunne lade din telefon op 1 gang.

Herunder ses indgangene på en typisk powerbank. Det store USB stik bruges til at oplade din telefon og den lille indgang benyttes når du skal oplade din powerbank. Dette kan ske gennem stikkontakten eller via. usb porten i din computer.

Ét svar til “Løb aldrig tør for strøm!”

  1. Simon Nygård Avatar

    Hej Gustav

    Fedt indlæg. Dejlig informerende. :)

    Venlig hilsen Simon fra OnkelBillig.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *