Udgifter til Blogging

Hvor lidt skal der til for at starte en blog? Skal du have den store pengepung op ad lommen, når du skal anskaffe dig en blog?

Domæne
Først og fremmest skal du ud og bruge nogle penge på et domæne, det kan være du slipper afsted med et ledigt domæne, hvor du kun skal betale 100 kr. Men det kan også være, at du bliver nødt til at købe dit ønskede domæne og så kan det godt, gå hen og blive en dyr fornøjelse. Men i hvert fald, så er det første prioritet.

Dit domæne skal være nemt at huske, derfor skal det IKKE være længere end 10 tegn, og hvis du kan få et på ét enkelt ord, så er det perfekt. Et domæne som: Onlineblog.dk, er både nemt at huske og nemt at stave til. Det ønskede domæne, skal også være nemt at brande, altså det skal først og fremmest sige noget om dit emne, det skal være ledigt på de sociale medier du ønsker at bruge og det skal udvise seriøsitet.
Hvis domænet ikke er ledigt på de ønskede sociale medier, så ville det nok være en god idé at tænke på et nyt domænenavn. Så alt i alt, handler det om at research sit emne.

Hosting
Det ville være en god idé at få sit domæne hostet, hos en udbyder som f. eks Meebox.dk. Grunden til det er, at du kan have flere domæner samlet og det er nemt at installere f. eks WordPress, som er genialt til blogging. Når du har valgt det sted du vil hoste, skal du installere WordPress eller en anden blogging platform. Herefter lægger du et template over via. FTP-server, hvis du ikke ved hvordan du gør det, så kontakt os endelig. Du kan selvfølgelig sagtens finde et free template, men hvis du vil have flere muligheder og flottere design, så køb dig et premium template, dette kan gøres hos f. eks Themeforest.com.

Logo
Som sagt er det vigtigt at brande sig, det skaber flere læsere og større udbredelse på nettet. Et logo er en god måde at blive husket på, dels fordi at det er unikt, men også fordi, at det kendetegner din hjemmeside. Et logo er vigtigt, så det er ikke noget du “bare” skaffer, det kræver research og bogle hundrede kroner. Der er efterhånden rigtig mange der tilbyder den slags service, mange af dem kan du f. eks finde på amino.dk. Derinde kan du helt sikkert finde nogle, der både er billige og dygtige.

Hvis vi skal give et ca. beløb på, hvor meget der er brugt for på nuværende tidspunkt, vil et beløb på 2.000 kr ikke være helt galt. Det her er taget som udgangspunkt i, at du selv kan sætte dit template op! Hvis du ikke kan det, og du skal have nogle til at gøre det, så ryger du nok et par hundre ekstra op. Har du et større budget på omkring 5.000-7.000 kr. kunne du evt. inverstere i nyhedsbrevssystem eller få et WordPress template designet fra bunden.
Det lyder måske som mange penge, men husk på, at hvis du knokler hårdt nok, så er de penge nemt tjent hjem igen. Især hvis du har fundet en niche, hvor konkurrencen er lav, men efterspørgelsen er stor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *