Vil du også have en blog?

Update: Jeg har skrevet en rimelig udførlig guide til blogging med WordPress. Jeg anbefaler du læser denne.

Hej alle.
Som i nok har bemærket har denne blog ikke været oppe længe, men alligevel er besøgstallene langtsomt begyndt at stige. Dette er jeg selvfølgelig rigtig glad for, og jeg vil nu skrive en lille artikel om hvordan du komme i gang med at blogge med wordpress.
Bloggen her er sat op på et simpelt wordpress system, som er verdens mest anvendte blogging tool. Du kan enten hoste din egen wordpress installation ved at gå til wordpress.org eller oprette en hostet version på wordpress.com.
Er du nybegynder og ikke særlig it kyndig anbefaler jeg dig at vælge den hostet version, hvor du ikke skal koncentere dig om andet end at blogge. Har du derimod mod på at opsætte din egen blog, skal du selvfølgelig gøre det da der er en del fordele i det, især SEO mæssigt.

Nu har jeg fået opsat min blog hvad så?
Hvis du er noget så langt, at du har fået installeret din blog og fundet et udesende der passer, skal du selvfølgelig i gang med at skrive. Det nemmeste er hvis du har valgt et emne der virkelig interessere dig. For mit vedkomne er det f.eks. it, Affiliate marketing osv. Dette betyder at du helt sikkert ligger inde med en masse viden, du så bare skal skrive ind på din side.

En anden ting som er rigtig vigtig når man driver en blog, er SEO.
SEO handler om hvordan din side performer på google. Alle kender google og siden bliver anvendt flere milliarder gange om dagen. Dette betyder at ligger din hjemmeside højt på søgelisten når folk søger vil der langtsomt blive genereret mere trafik til din blog. Derfor er det rigtig vigtigt at have styr på SEO når man blogger. Jeg kan på det kraftigste anbefale dig at installere All in One SEO på din wordpress installation.

Dette var lidt begynder info, som jeg håber du kan bruge, ellers er du selvfølgelig meget velkommen til at skrive en kommentar.

Update: Jeg har skrevet en rimelig udførlig guide til blogging med WordPress. Jeg anbefaler du læser denne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *