Vi minder dig om hvor vigtigt Backup er … før det er for sent.

Backup er afgørende for private personer, da det hjælper med at beskytte vigtige data mod tab eller skade på ens enheder. Hvis du mister disse data på grund af en computerfejl, en virus eller en anden uheldig hændelse, kan det have store personlige og følelsesmæssige konsekvenser.

Se vores Top-10 liste over bedste backup løsninger

  • Fra Hacker til Helt: Historien om Kevin Poulsen

    Kevin Poulsen er en af de mest bemærkelsesværdige figurer i computerindustrien og internettets historie. Han er en tidligere hacker, der i dag anses for at være en helt for hans bidrag til at afsløre kriminelle handlinger og forbedre internetsikkerheden. Poulsen blev født i 1965 i Pasadena, Californien. Han blev fascineret af computere og programmering i… Læs mere.

  • Fra teenage-hacker til IT-sikkerheds-ekspert: Historien om Michael Calce

    I 2000 rockede en 15-årig canadisk teenager internet-verdenen med en række cyberangreb, der forårsagede kaos og økonomisk tab for flere store virksomheder og organisationer, herunder Yahoo!, eBay og CNN. Michael Calce, der gik under hacker-aliaset “Mafiaboy”, var ansvarlig for disse angreb og blev senere dømt og straffet for sine handlinger. Men hans historie endte ikke… Læs mere.

  • Albert Gonzalez: Fra computer-genius til cyber-kriminel

    I 2009 blev en af de mest berygtede cyber-kriminelle nogensinde fanget og idømt 20 års fængsel for sin rolle i nogle af de største datatyverier i historien. Hans navn var Albert Gonzalez, en tidligere computer-genius, der viste sig at være en af de mest farlige hackere nogensinde. Gonzalez blev født i Cuba i 1981, men… Læs mere.

  • Anonymous: Aktivisterne, der kæmper for frihed og retfærdighed

    Anonymous er en løst tilknyttet gruppe af hackere og aktivister, der opererer på internettet og har til formål at afsløre og bekæmpe uretfærdighed, censur og undertrykkelse. Gruppen blev grundlagt i 2003, og dens medlemmer opererer anonymt og uden nogen central ledelse eller hierarki. Gruppen er kendt for sine bemærkelsesværdige angreb og aktiviteter, herunder Operation Payback,… Læs mere.

  • Den tragiske historie om Adrian Lamo: En genial hackers op- og nedtur

    Adrian Lamo var en af ​​de mest bemærkelsesværdige hackere i det 21. århundrede. Han blev født i Malden, Massachusetts i 1981 og døde i Wichita, Kansas i 2018. Han var kendt for sin evne til at hacke ind i nogle af de mest sikrede computernetværk i verden og for sit bidrag til informationssikkerheden. Men hans… Læs mere.

  • Hacker legenden Kevin Mitnick: Fra kriminel til cybersikkerheds ekspert

    Kevin Mitnick er en af de mest kendte navne indenfor hacking verdenen. Han har været både frygtet og beundret for sin evne til at trænge ind i selv de mest sikre computer systemer. Hans rejse fra en ung hacker til en anerkendt cybersikkerheds ekspert er fyldt med dramatiske hændelser og kontroversielle handlinger. Mitnick blev født… Læs mere.

  • Edward Snowdens afsløring af NSA’s overvågningsprogrammer: Hvorfor hans handlinger førte til anholdelse

    Edward Snowden er en tidligere amerikansk efterretningsagent, der blev verdenskendt i 2013, da han afslørede den omfattende overvågning af amerikanske borgere og borgere i andre lande af National Security Agency (NSA). Hans handlinger førte til en global debat om personlig frihed, privatliv og overvågning i det 21. århundrede. Snowden blev straks et kendt navn i… Læs mere.

  • Husker du da verdens største containerrederi blev lammet af et cyberangreb?

    I 2017 blev det danske firma Mærsk udsat for en af de største cyberangreb i historien. Angrebet startede den 27. juni og spredte sig hurtigt gennem virksomhedens computernetværk, hvilket resulterede i en nedlukning af flere af firmaets afdelinger og operativsystemer. Angrebet havde alvorlige konsekvenser for Mærsk og deres kunder, da tusindvis af skibe blev strandede… Læs mere.

  • De største hackerangreb de seneste tre år: Hvad har vi lært?

    De seneste tre år har været præget af en række alvorlige hackerangreb, der har påvirket både enkeltpersoner og virksomheder over hele verden. Disse angreb har fået store konsekvenser, såsom data-tab, nedbrud af vitale systemer og stjålne penge. I dette indlæg vil vi se nærmere på de mest bemærkelsesværdige hackerangreb fra de seneste tre år og… Læs mere.

  • Hyr en freelancer: 3 råd til dig

    Det er blevet mere og mere populært, at vi ansætter freelancers til midlertidigt at udføre det arbejde vi har brug for, fremfor at ansætte folk i stillingerne. Hvis arbejdet blot er midlertidigt, og kompetencerne ikke er på kontoret, så giver det god mening for alle parter. Man kan ofte finde en rigtigt dygtig freelancer med… Læs mere.

  • Helt Normalt: Råd om Backup

    Kilde: http://heltnormalt.dk/truthfacts/2012/03/29 Ovenstående graf stammer fra hjemmesiden: Helt Normalt som er kendt for at lave satiriske figurer og grafer. Siden bliver drevet i samarbejde med Tv2. Man kan tolke følgende af grafen: Man modtager hovedsagligt gode råd om at huske at tage backup, når det faktisk er for sent! Kan du nikke genkende til ovenstående udsagn? Det… Læs mere.

  • ElBiler i DK

    Den 5-4. februar vil det være muligt at blive elbil billist. Landets Renault forhandlere slår dørene op og holder åbent hus, og for første gang vil det være muligt at købe en elbil. Men hvad er en elbil, der findes virkelig mange myter og historier om hvad en elbil kan og ikke kan. I dette… Læs mere.

  • NAS – Din dine fil er via. FTP

    Som lovet kommer jeg nu med et indlæg som går lidt mere i dybden med anvendelse af en NAS server. I går forklarede jeg hvad en NAS server er og hvordan du kan bruge den til at dele filer og meget andet, i dag vil jeg forklare hvordan du kan dele dine filer over internettet… Læs mere.

  • Vil du også have en blog?

    Update: Jeg har skrevet en rimelig udførlig guide til blogging med WordPress. Jeg anbefaler du læser denne. Hej alle. Som i nok har bemærket har denne blog ikke været oppe længe, men alligevel er besøgstallene langtsomt begyndt at stige. Dette er jeg selvfølgelig rigtig glad for, og jeg vil nu skrive en lille artikel om… Læs mere.

  • Debian HTOP

    Htop er egentlig bare en mere advanceret version af den kendte kommando top som vis er en oversigt over alle de processor der køre. Htop gør det samme, men er mere “grafisk” og viser en lille bare over cpu, ram og swap forbrug. Dette er super smart og meget mere overskueligt en den gamle top.… Læs mere.