OM

Hej alle og velkommen til BackupBlog.dk
I en verden hvor it og data binder alt sammen, er det værste maridt når data forsvinder grundet nedbrud eller du dristige personer som kommer til at slette det ved et uheld. Når dette sker, er det altid rart at have en backup i hånden, sådan at man kan genskabe data og dermed ikke skal starte forfra.

Jeg har som it interesseret flere gange oplevet af måtte genskabe ting fra en backup og har i disse tilfælde været taknemlig for at jeg brugte tid og ressourcer på at foretage disse backups. Jeg har dog også siddet i situationer, hvor der ikke har været en backup og dermed har jeg eller en anden måtte starte forfra med arbejdet.
Det er dog ikke kun i arbejdsrelaterede situationer at det kan være nødvendigt at bruge en backup, når familien dyrebare musik samling, fotoalbum eller video galleri skal opbevares er det altid nødvendigt at tage en backup.

Denne blog beskæftiger sig med alt inden for backup systemer og hjælper dig med at opbevare dit dyrebare data sikkert, sådan at du kan sove trygt om natten. Jeg håber meget du vil læse bloggens mange indlæg igennem, sådan at du finder den backup løsning der passer perfekt til dig og dit budget. Tvivler du stadig på om du overhovedet vil foretage en backup af dit data, synes jeg lige du skal bruge et par minutter på at kigge kategorien “Skræk Historier” igennem, og derefter er det nærmest 100% sikkert at du vil ændre mening.

Ønsker du at skrive et indlæg her på bloggen, enten fordi du har haft gode, dårlige eller interessante oplevelser med data backup, er du meget velkommen til at kontakte mig på mail: info@backupblog.dk