Tænk på din mobil

I en verden hvor mobiltelefonen spiller en lige så stor rolle som computeren er det naturligvis også rigtig vigtigt at have backup af denne. Især de mange smartphones som ligger i lommerne på os danskere, kan rumme en masse vigtig data som b.la. kontakter, mails, billeder, videoer, programmer og meget andet. Disse data ville være for mange en katastrofe at miste, da kontakter og andet ikke bare er lige til at trylle frem igen, med mindre man har en backup af dem. Ejer man en iPhone er det i bund og grund meget simpelt at tage en backup af sin telefon, man skal nemlig bare tilslutte den til sin itunes og derefter foretage en sikkerhedskopi, som Apple kalder det på dansk. Heldigvis er der mange virksomheder som sørger for at deres medarbejders kontakter er synkroniseret med en server, hvilket er meget praktisk da man på den måde aldrig mister dem, med mindre både server og telefon går ned.
I manges tilfælde bliver kontakterne synkroniseret med en exchange server, som også holder styr på virksomhedens emails og kalender. Er man derfor bundet op og forbundet til sådan en server, mister man da ikke det hele hvis telefonen går død.

Selvom det virker underligt så er telefonen faktisk noget af de vigtigste at tage backup af jævnligt. Telefonen er nemlig noget man tager med sig overalt, og den er ofte den genstand som er mest opdateret med hensyn til kontakter osv. Samtidig er risikoen skrigende høj for at telefonen går i stykker før computeren hjemme på skriveborder, da man jo som bekendt kan tabe den eller lave andre dumheder med sådan en.

Budskabet med denne artikel er derfor at du skal sørge for at tage en backup af din telefon og det skal nærmest være lige nu!

2 svar til “Tænk på din mobil”

  1. […] nu om dage. Lige meget hvor man går og står er der altid folk der laver alverdens ting på deres smartphones. I dag virker de som meget mere end blot en telefon og det giver bare endnu mere grund til at være […]

  2. […] også meget andet data som du skal sørge for at sikre. Mange glemmer for eksempel at tage backup af deres mobiltelefon, USB stik og andet transportabel […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *